sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

10.6.2016


Alavatsakivut vain jatkuvat vaikka klamydia on hoidettu. Kuukautisten epäsäännöllisyys jatkuu. Välillä pitkiä taukoja, ettei kuukautisia kuulu. Välillä vuoto alkaa jo parin viikon päästä edellisistä. Välillä vuoto on niukkaa, pelkkää tiputteluvuotoa. Välillä tulee niin helvetisti, ettei mikään suoja tunnu riittävän.

Menen yksityiselle. Hän epäilee minulla olevan PCO. PCO? Munasarjoissani on rakkuloita. Milloin ne sinne on tullut? Ei kukaan ole koskaan puhunut minulle mistään rakkuloista. On minua nyt ultrattu kun lapsenkin olen saanut, eikä kukaan ole koskaan sanallakaan maininnut että munasarjoissani näkyisi jotain poikkeavaa. Kivut johtuvat kuulemma tästä. PCO:ssään nyt vain kuuluu näitä kipuja. Niille ei mitään voi. Särkylääkettä voi syödä.

En välttämättä ovuloi. Ehkä ovuloin joskus, ehkä en koskaan. Todistettavasti kerran. Kun on kerta seitsemänvuotias poikakin maailmaan siunaantunut. Mutta ovulaatiotikut plussaavat. Miksen tule raskaaksi? Ensimmäisellä kerralla se kävi niin helposti. Tuosta vaan, ilman suunnittelua. Nyt kun sitä mieheni kanssa haluamme, emme sitä saa. Tikut plussaa ja seksiä on, anteeksi nyt vain, mutta takuulla enemmän kuin teillä.

Olemme yrittäneet vasta vähän aikaa. Lääkäri käskee yrittämään vielä puoli vuotta. Tehkää ovulaatiotestejä ja pitäkää huoli että seksiä on ovulaation aikaan vähintään joka toinen päivä. Voi kuule, kyllä sitä on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti