torstai 29. kesäkuuta 2017

22.11.2016



Tänään oli ensimmäinen käyntimme lääkärillä lapsettomuusasioissa. Kyseltiin kaikenlaisia perustietoja. Onko lapsia, poltatko, juotko, minkälainen kuukautiskierto, kauanko olette yrittäneet, milloin otettu papa, onko abortteja tehty jne.

Minulle tehtiin sisätutkimus ja kaikki näytti normaalilta. Akneinen ihoni viittaa PCO:hon. Mutta se tarkistetaan ultralla. Ultrataan naistentautien poliklinikalla munasarjat, jossa voidaan myös katsoa ovatko munanjohtimeni auki. Mutta ennen ajanvarausta naistentautien polille, minut lähetetään verikokeelle. Otetaan prolaktiini arvo ja kilpirauhasarvo. Mieheni lähetetään sperma-analyysiin. Näiden tulosten jälkeen katsotaan, mikä on seuraava askel.

Painoindeksini on normaalin rajoissa, matala kyllä. Monelle auttaa kun nainen saa vähän rasvaa ympärilleen. Paskan marjat! Painoin vähemmän alkaessani odottamaan poikaani. Ei tämä nyt painostani johdu. Tuollaiset neuvot saavat minut raivostumaan. Minussa on jokin vika. Ei siinä painon nousu auta. Ottakaa minut vakavasti. Tutkikaa minut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti