torstai 3. elokuuta 2017

15.6.2017



Sain lääkäriltä vastauksen, että aloitetaan nyt sittenkin terolut lääkitys. Terolutia syödään kierron 14.-23. päivinä. Kymmenen päivää putkeen siis joka kierrolla. Tämän pitäisi nyt pidentää kiertoa niin, että mikäli hedelmöitys tapahtuu, ehtii munasolu myös kiinnittymään kohdun seinämiin. Clomifen annostus pidetään samana. Yksi tabletti kierron 3.-7. päivinä. 

Uskoni on vain ihan totaalisen mennyt. Olemme niin kauan jo yrittäneet. Panneet jatkuvasti, tikuttanut ovulaatiota. Clomeja on syöty mutta ne vain sekoittivat kiertoani entisestään. Mikään ei ole tähän saakka mennyt niin kuin kuuluisi mennä, niin miksi menisi nyt? Miksi nämä terot nyt toimisivat, kun ei minun kroppaani ole mikään muukaan muilla toimiva konsti tehonut.

Pelkään kuukautisten alkavan heti tuon 23.kiertopäivän jälkeen kun teroja ei enää syödä. Eihän kierto ole silloin tarpeeksi pitkä? Eniten pelkään sitä, ettei lääkärikään tunnu tälläkään hetkellä tietävän miksi kehoni reagoi niin kuin reagoi. Mitä hän sitten keksisi? Jollei terolut pidennäkään kiertoani tarpeeksi. Keksisikö mitään? Olen neuvoton ja niin tuntuu olevan lääkärinikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti