perjantai 11. elokuuta 2017

24.6.2017



Koko pillu kutisee. Mietin porealtaassa pystyisinkö raapimaan niin ettei kukaan huomaa. Olemme siis kylpylässä. Jos nopeasti ihan vähän vain rapsuttaisin. Kutina käy sietämättömäksi. Vilkaisen taakseni ja hieraisen pillua nopeasti. Raapiminen saa aikaan polttelun. Koko alapää on arkana.
Toinen päivä kutinaa, kirvelyä, polttelua ja arkuutta. Hemmetin hiiva. Vuoden sisällä tämä on varmaan jo kolmas tai neljäs hiivatulehdus. Miksi se nyt on alkanut niin usein tulemaan? Ei minulla ennen ollut koskaan. Onko tämä joku vanhempien vaiva? Alanko olemaan jo vanha? Ja miksi juuri nyt? Jos terolutit saavat kiertoni 25-26 päivää pitkäksi, tarkoittaa se sitä, että ovuloin joko tänään tai huomenna.

Kun alapää on jo valmiiksi arka, ei seksi ole päällimmäisenä mielessä. Pillu tuntuu kuivalta, paikat ei kostu. Mieheni sormet saa polttelun ja kutinan pahenemaan sisemmillä häpyhuulillani. Emättimen sisälle mentäessä polttelu vasta pahenee. Kyrvän työntyessä sisääni, polttelu muuttuu jo kirvelyksi. Annan hänen tehdä sen kuitenkin. Sillä tahdon lapsen, todella tahdon. Enkä halua yhdenkään mahdollisuuden jäädä välistä. Varsinkaan minkään hemmetin hiivan takia. Normaalisti haluan miestäni. Ja jollen halua, hetki hänen lähellään saa minut haluamaan. Mutta nyt kiihottuminen tuntuu mahdottomalta.

Voiko tällä kierrolla edes tulla raskaaksi? Jos ovuloin nyt ja samalla minulla on hiiva. Estääkö hiivatulehdus raskautumisen? Netistä löydän vain ristiriitaista tietoa. Jossain sanotaan ettei hiivasieni estä raskaaksi tulemista ja toisaalla taas, että hiiva muuttaa ph-arvoa, joka puolestaan vaikuttaa siittiöiden elinikään. Seuraavassa keskustelussa sanotaan että maalaisjärkeä käyttäen, raskaus alkaa kohdussa, ei emättimessä. Miksi edes luen näitä keskustelupalstoja? 

Huomenna menen apteekkiin ja selitän tilanteen. Voinko ottaa lääkkeen nyt suun kautta? Tai laittaa puikon? Tai voidetta? Poistaako pelkkä voide hiivan? Otanko lääkettä vai jätänkö ottamatta? Hoidanko hiivan vasta jos kuukautiset alkavat?

Päätän odottaa huomiseen apteekkihenkilökunnan mielipidettä ja jättää keskustelupalstan valelääkärit omaan arvoonsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti