perjantai 15. syyskuuta 2017

23.8.2017


Tällä kierrolla kun en ole syönyt terolutia enkä clomifenia, en ole niin paljon lapsen yritystä ajatellutkaan. Tablettien otosta huolehtiminen ei ole ollut kokoajan muistuttamassa lapsettomuudesta. Ja ehkä koska clomeja ja teroja en ole syönyt, en ole raskautta pitänyt tällä kierrolla mitenkään mahdollisena. Lisäksi olen innoissani ja keskittynyt uuteen vastuutehtävääni, tuleviin avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin ja ystävän baby shower -kutsujen järjestämiseen. Nämä asiat ja ystävien tapaaminen ovat pitäneet minut kiireisenä, niin etten ehdi pysähtyä murehtimaan raskaaksi tulon vaikeutta.

Voisi luulla että baby showereiden järjestäminen saisi lapsettomuudesta kärsivän vain alakuloisemmaksi. Kokoajan muistutus omasta lapsettomuudesta. Mutta minun kohdalla näin ei ole käynyt. Rakastan juhlien suunnittelua, järjestelyä ja kaikenlaista pientä näpertelyä niitä varten. Ihan sama ovatko ne sitten vauvakutsut, synttärit, polttarit, häät tai vaikka hautajaiset. Okei, hautajaisia en ole koskaan joutunut järjestämään, thank god. Kaikki läheiseni ovat vielä onnellisesti elävien kirjoissa.

Tänään vauvahaaveet tulivat näkyvämmin taas mieleeni. Olin ostamassa pieniä valkoisia vauvan bodyja ystävän baby showereille kutsuvieraiden koristeltaviksi kangastusseilla. Niitä ihania pieniä vaatteita hypistellessä en voinut olla ajattelematta, kunpa saisin ostaa näitä jo omalle vauvalle. Mutten silti kadu kutsujen järjestämistä. Nautin tästä. Ja toivon vielä joskus saavani itse yhtä ihanat baby showerit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti