keskiviikko 4. lokakuuta 2017

13.9.2017



Vihaan näiden terolutejen syöntiä. Ne tuntuvat saavan aina kauhean turvotuksen aikaiseksi. Kuukautisten lähestyessä turvotusta on muutenkin, mutta terolutit tuntuvat vielä kaksinkertaistavan sen. Varsinkin nyt kun niitä syödään tupla-annos.

Tietysti juuri nyt! Nyt kun viikonloppuna olen pitkästä aikaa menossa ulos. Pari kaveria tulee meille ja välimatkan vuoksi jäävät yöksi. Miehen kaveri ilmeisesti tulossa myös meille aloittelemaan ja sitten porukalla baariin.

Käymme niin harvoin missään ulkona. En edes muista milloin viimeksi. Ja jos, hope so kun, inseminaatio auttaa, niin sitten ei enää vuoteen pariin ulkona käydäkään. Nyt on kiva käydä siis vielä kerran pitämässä hauskaa kaveriporukalla. Mutta tahtoisin tuntea oloni kauniiksi. En turvonneeksi lihavaksi norsuksi. Sellaisen olon kanssa ei ole kiva heilua tanssilattialla.

Mieheni ei ymmärrä. Hänestä en näytä yhtään turvonneelta. Hän ei huomaa mitään eroa ja hänestä minä liioittelen. Voi olla. Ehkä vähän liioittelenkin. Ehkä muut eivät mitään eroa huomaakaan. Eivät pidä minua lihavana. Mutta kyse onkin siitä, miltä minusta tuntuu. Ihan sama mitä muut näkevät, mutta jos tunnen oloni lihavaksi, niin kyllä se latistaa tunnelmaa. Kun haluaisin vain nauttia, pitää hauskaa, tanssia ilman että ajatukset pyörivät ilmapallovatsassani.

Tämä viikko taidetaan saunoa ahkerasti elätellen toiveita turvotuksen vähentymisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti