torstai 2. marraskuuta 2017

16.10.2017



Kuukautiskiertoni alkaa ilmeisesti palautua normaaliksi. Tai siis sen kaltaiseksi, kun se ennen clomejen ja terojen aloittamista oli. Tänään on nimittäin kiertopäivä 28, eivätkä kuukautiseni ole vielä alkaneet. Ennen hormonilääkkeitä kiertoni oli pitkä. Juuri jotain 28-35 päivää. Clomifen sai kiertoni lyhenemään, mutta nyt ilman lääkkeitä, kiertoni on ilmeisesti palautumassa minulle tyypilliseksi.

Varauduin jo siihen, että kuukautiseni alkaisivat viikonlopun aikana, ja kävin tilaamassa apteekkiin hormonipistoskynän. Menkkoja ei kuitenkaan vielä kuulu, enkä vielä pistoskynääkään ole käynyt noutamassa.

Heti kun kuukautiseni eivät ala yhtä pian, toiveeni heräävät. Voisinko sittenkin olla raskaana? Vaikka kyllähän minä sen tiedän, etten voi. Miten yhtäkkiä voisin? Nyt en ainakaan aio kiirehtiä raskaustestin kanssa niin kuin aina aiemmin. Nyt aion odotella ihan rauhassa, niin kyllä ne kuukautiset sieltä varmaan alkavat, viimeistään kiertopäivän 35 jälkeen. Jollei, niin sitten testailen.

Vaikka kuukautiseni eivät alkaisi vielä tuolloinkaan, niin kyllä silti mietin, voisiko niiden myöhästyminen johtua jostain muusta. Esimerkiksi alipainostani tai kuumeesta. Olen siis tällä hetkellä flunssassa ja kuumetta on. Voiko kuumeilu siirtää kuukautisia myöhemmäksi?

Salaa toivon, että kuukautiset pysyvät poissa ja olisinkin raskaana. Ettei mitään hoitoja enää tarvittaisikaan. Että viimein saisimme kovasti toivomamme vauvan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti