lauantai 2. syyskuuta 2017

10.7.2017

Tietysti kuukautiseni alkoivat tänään. Olin vain liian hätäinen raskaustestin kanssa, liian hätäinen toiveideni kanssa. Kyllähän minä tämän tiesin. Pelkäsin tätä. Pettymys ei tunnu enää niin pahalta. Arvasin tämän. Näin käy joka kuukausi. En usko enää clomejen tehoon. En usko niiden auttavan minun kohdallani. Nyt vain syön tunnollisesti loppuun seuraavat kolme kuukautta clomeja ja teroja ja sitten siirrytään keinohedelmöitykseen. Tulevien kolmen kuukauden aikana en tule raskautumaan. Keinohedelmöitys on viimeinen keinomme. Viimeinen toivomme.

Kuukautisistani on tullut ihan hirveän kipeät. Vatsa on turvonnut kuin ilmapallo, epämukava olo, vaatteet ei istu, koko lantionseutu ja selkä on kipeä. Mulloinkin kuin kuukautisten aikaan lantionseutuni sattuu ja välillä tekee kipeää ihan ylävatsasta saakka. Johtuuko kipu clomeista? Niiden aloittamisen jälkeen kipuni tuntuvat alkaneen. Niiden aloittamisen jälkeen myös kuukautiset ovat runsastuneet. Verta tulee niin helvetisti. Tänään kävin ostamassa jotai hemmetin supermegatamppooneja kun mikään suoja ei tunnu riittävän. Ennen kuukautiseni olivat niukat ja kivuttomat. Kunpa olisin tajunut silloin miten onnekas olen. Nyt ei huvita kuukautisten aikaan tehdä mitään. Olo on liian ruma, liha ja pirun kipeä. 

Kun on tällainen olo, ei seksiäkään tee mieli. Tuntuu että laiminlyön suhdettamme. Läheisyyttä ja seksiä on yleensä päivittäin. Mutta nyt ei tee mieli. Tämän kivun kanssa ei seksi ole ensimmäisenä mielessä. Mutten tahdo myöskään suhteemme kärsivän. En tahdo seksielämän nuupahtavan joidenkin kuukautisten takia. Haluan voida nauttia mieheni läheisyydestä, haluan saada hänet nauttimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti