perjantai 8. syyskuuta 2017

23.7.2017

Kirjoittaminen on jäänyt hetkeksi. Oikeastaan koko lapsenteon ajattelu on jäänyt hetkeksi. Olen ollut niin keskittynyt häihimme, joita vietettiin perjantaina. Ihan vain pienet häät. Meidät vihittiin kappelissa sisaruksieni ja heidän perheensä sekä tietysti poikani ollessa läsnä. Siskoni oli tehnyt minulle kauniit kiharat, joita koristi kimalteleva tiara. Päälläni minulla oli valkoinen pitsimekko. Siskoni otti meistä kauniita hääkuvia tilaisuuden ajan ja kirkon lähellä vihreissä maisemissa. Sillalla, nurmella, kirkon edustalla, kaaren alla ja vanhaa kiviseinää vasten. Osiin kuviin otimme mukaan myös poikani. 

Tilaisuus oli intiimi, lyhyt ja kaunis. Poikani toimi sormuspoikana ja me lausuimme mieheni kanssa sormuslupaukset. Nyt olen rouva, ja voi kuinka olenkaan onnellinen. 

Tilaisuuden jälkeen otimme kuvia myös lapsistamme, pienet serkukset. Niistä tuli suloisia, hauskoja ja eläväisiä kuvia. Tietysti myös sisaruskuva kahden ihanan siskoni kanssa. 

Juhlintaa jatkettiin rennosti meillä kotona. Lapset sai vapaasti leikkiä ja mesota. Tarjolla kakkua, pasteijoita ja keksejä kahvin, limsan ja mehun kera. Itse sai nauttia kaikkein lähimpien ja rakkaimpien seurasta ja tietysti ihanan mieheni seurasta. 

Jännitin kaiken onnistumista vaikka tilaisuus oli pienempi ja rennompi. Kuinka paljon olisinkaan stressanut suuria häitä järjestettäessä. Nämä olivat juuri hyvät, meidän laiset, meidän näköiset. 
Nyt ollaan palattu taas arkeen. Tai oikeastaan ei, sillä miehelläni on loma. Joten nyt nautitaan lomasta ja toistemme seurasta. Huomenna pääsemme lähtemään kylpylähotelliin kunnolla rentoutumaan altaille, syömään hyvin ja kuhertelemaan hotellin vuoteeseen. 

Tänään alkaa taas terolutkuuri. Mutta tälläkertaan en stressaa sitä. En murehdi raskaaksi tulemista tai ehkä pikemminkin tulemattomuutta. Nyt aion vain nauttia ihanasta aviomiehestäni, hänen seurastaan, yhteisen avioelämän alkamisesta ja tietysti seksistä. Ilman turhaa murehtimista. Kyllä se vauva sieltä vielä tulee. Jollei näin, niin sitten muilla keinoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti