tiistai 14. marraskuuta 2017

7.11.2017



Tiputteluvuotoa on nyt kestänyt pari viikkoa. Siis voi olla yksi päivä, kun kerran tai pari vessassa käydessä paperiin tulee hieman rusehtavaa verta. Siteeseen tai tamponiin ei kuitenkaan jää mitään. Näitä kertoja on nyt ollut muutama. Mutta ei siis edes peräkkäisinä päivinä, vaan välissä on saattanut olla useampi päivä. Varsinaisia kuukautisia ei kuitenkaan ole kuulunut vieläkään. Nyt on menossa jo kiertopäivä 50.

Olen alkanut liikkumaan enemmän. Käyn salilla ja uimassa. Lykkääkö tämä kuukautisteni alkua? Bulimianikin on kyllä nostanut päätään enemmän, joten ehkä se johtuu siitä. Tai sitten hormonilääkityksen lopetus on sekoittanut kiertoni, että normaalin kiertoni palautuminen kestää. Missähän vaiheessa pitäisi huolestua? Missä vaiheessa tulisi ottaa yhteyttä lääkäriin? Jostain muistan lukeneeni, että jos kuukautiset ovat poissa yli kolme kuukautta, tulisi kääntyä lääkärin puoleen. Ei siis vielä mitään hätää.

Toisaalta on ihanaa, kun kuukautisia ei kuulu. Ovat ne sellainen riesa. Mutta vaikken kuukautisista nautikaan, niin kyllä niiden pois jäänti saa huolestumaan. Miettimään mikä on vialla, ja voinko tällä menolla koskaan saada lasta. Siirtyvätkö vauvahaaveeni vain kauemmas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti