tiistai 1. elokuuta 2017

14.6.2017


Lääkäri soitti tänään verikoetuloksistani. Arvot ovat nousseet, olen tällä kierrolla ovuloinut ihan normaalisti! Hedelmöittyminen pitäisi siis olla ihan täysin mahdollista.

Kuukautisiakaan ei ole kuulunut. Kun ennen nuo clomit ovat lyhentäneet kiertoani. Nyt kaikki näyttäisi toimivan niin kuin pitääkin. Munasolu kehittyy normaalisti, hedelmöityminen voi tapahtua, ja kierto on riittävän pitkä, joten kiinnittyminenkin voi onnistua.

Nyt jatketaan siis vain pelkillä clomeilla. Terolutia ei tarvitakaan. Annostuskin on sopiva kun munasolu kerran kehittyy. Neljä kuukautta yritetään näin ja toivotaan, että sinä aikana tärppää. Jollei, niin sitten uudelleen yhteyttä lääkäriin. Sitten mietitään seuraavaa hoitoa. Mikä se on? Keinohedelmöityskö?

Mikäli kierto vielä lyheneekin, ollaan yhteydessä lääkäriin, niin katsotaan tarvitaanko terolutia sittenkin tai onko clomejen annostusta lisättävä. Nyt mennään kuitenkin näin ja toivotaan raskauden alkavan.

Ehkä olen raskaana jo nyt. Kun kiertokin vaikuttaa normaalilta ja ovulaatio on tapahtunut. Seksiäkin on ollut tiuhaan ja siittiöitä varmasti sisälläni tuon ovulaation aikaan.

Illalla kuukautiseni alkoivat. Toivo oli turhaa. Kiertoni on liian lyhyt. Kaikki on pilalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti