keskiviikko 9. elokuuta 2017

22.6.2017



Naamani kukkii. Ihoni on ihan kamalassa kunnossa. Kiva aloittaa Juhannuksen vietto tällaisella naamalla. Tuntuu, että clomifenit saavat aina finnit ilmestymään. Clomejen aikana ja niiden jälkeen jo muutenkin huono ihoni on kuin murrosikäisellä. Pizzanaama.

Tunnen itseni niin rumaksi. Tyvikasvu näkyy, siskoni ei ehdi värjäämään hiuksiani. Clomit saavat finnit puskemaan leukaani/suunympärille. Turvottaa, paino on noussut. Johtuuko sekin clomeista vai syönkö vain liikaa? Eilen marssin sänkyyn suuttuneena jo kymmenen jälkeen. Suuttuneena lähinnä itselleni. Miksi minussa pitää olla tällainen vika? PCOS ja siihen liittyvä akne. Lapsettomuutta ja siihen syömieni lääkkeiden aiheuttamia finnejä. "Oletko vihainen jostain?", mieheni kysyy. En ole, en hänelle, vaan itselleni. Ehkä vähän hänellekin. Valitan kuinka ruma olo minulla on, hän ei osaa sanoa juuri mitään, jatkaa pelaamista. Olet mieheni, sinun pitää osata sanoa jotain, jotain lohduttavaa, jotain, joka saa oloni paremmaksi. Mutta mitä hän voisi sanoa?

Hormonit vaikuttavat leukaluuta ympäröivään alueeseen. Joten lisääntyneet finnini varmasti johtuvat clomeista. Luen muillakin olevan samanlaisia kokemuksia.

Toivon todella näistä clomifeneistä olevan jotain hyötyä. Etten vain syö näitä turhaan. Kärsi oireista turhaan. Mutta samalla olen jo toivoni menettänyt. Ehkäisyn pois jättämisestä on jo kauan. Clomeja olen syönyt jo monesti. Mitään ei vain tapahdu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti