maanantai 28. elokuuta 2017

8.7.2017

Osa raskaustesteistä lupaa näyttää positiivisen tuloksen jo kuusikin päivää ennen seuraavien kuukautisten alku. Jännitän älyttömästi alkavatko kuukautiseni tänään tai huomenna. Toivon niiden pysyvän poissa. En malta odottaa tietoa mahdollisesta raskaudesta. Siksi ostin eilen raskaustestin. 

Viime kerrasta on aikaa kun testin olen tehnyt. Miten tämä taas tehtiinkään. Pissa purkkiin, tikun testipää virtsaan ja sitten odotellaan. Kontrolliviiva piirtyy heti selkeästi. Ala nyt tummumaan toinenkin viiva. Ilmesty edes haamu. Mitään ei tapahdu. Mitään ei näy. Kymmenen minuuttia on jo kulunut. Ei viivaa. En ole raskaana taaskaan. Käyn suihkussa ja katson vielä testiä uudelleen. Ei viivaa. 

Olen niin pettynyt. Clomit ja terot eivät auttaneet. Mikä on pielessä? Seksiä on ihan takuuvarmasti ollut ovulaation aikaan. Miksen raskaudu? Puran kiukun ja pettymyksen mieheeni. Näin toivotetaan rakkaalleen hyvää huomenta. Taidan olla oikea ääliö. Pyydän anteeksi. 

Mitä jos olikin vain liian varhaista? Koko päivän odotan, alkavatko kuukautiset. Ei vielä, ei vielä. Ehkä olenkin raskaana. Sallin itseni taas toivoa raskautta. Ehkä testi plussaa myöhemmin. Toivon niin, ettei kuukautisia kuulu. Että testintekoaika oli vain liian varhainen. Testi plussaa vielä. Plussaahan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti