lauantai 5. elokuuta 2017

19.6.2017



Kamala olo. Hirveä hiki. Nousen sängystä vessaan. Pakko oksentaa. Mitä helvettiä. Mikä mulla nyt on? Muistelen kuuluiko clomejen sivuvaikutuksiin huonovointisuus ja oksentelu. Kyllä ne kuului. Tämä taitaa johtua niistä. Hikoilu ainakin johtuu. Sitä minulla on ollut joka clomikierrossa. Kuumia aaltoja. 25 vuotias ja kuumia aaltoja. Ihan tosi?

Clomit saavat minut myös ärtyneeksi. Mielialani vaihtelevat niin etten pysy edes itse perässä. Toisena hetkenä kaikki on hyvin ja toisena hetkenä kaikki päin persettä. Tänään imuroin auton. Johto ei ylettynyt kiertämään autoa ympäri. Raivostuin. Ei tämä vittu ylety. Ei mistään tule mitään. Mieheni ehdottaa jos vetäisin imurin auton kautta, enkä koittaisi kiertää autoa. "Se on ihan vitun hankalaa", en ota vastaan ratkaisuehdotuksia. Löin pääni oveen, kevyesti vain, suutuin ja kiroan. Mieheni kysyy mikä on. Vastaan suuttuneena, " kaikki on päin persettä, mikään ei vittu onnistu". Heitän imurin vaihtosuulakkeen pitkin pihaa.

Miten mieheni jaksaa? Valitan jatkuvasti jostain. Milloin kuuma, huono olo, vatsaan sattuu, selkään sattuu. Mielialani poukkoilee miten sattuu ja tietysti siitä suurimman osan puran mieheeni. Ihan niin kuin surullinen, epätoivoinen tai vihainen oloni olisi hänen syytään. Ei se ole, ne on nämä perkeleen clomit. No, yhdessähän tähän lähdettiin ja minä nämä oireet joudun kestämään niin kai se on oikeudenmukaista, että miehenikin joutuu näistä edes vähän kärsimään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti