maanantai 21. elokuuta 2017

30.6.2017



Minulla sattuu jatkuvasti munasarjojen tienoille. Varmaan joka päivä aina jossakin vaiheessa päivää. Ymmärrän että munasolujen kasvaessa tai ovulaation aikaan mutta onko tämä enää normaalia? Voiko olla normaalia, että munasarjoihin sattuu, nipistää, vihloo melkein joka päivä?

Yritän googlettaa asiaa mutten oikein löydä vastausta. Tietysti bongaan heti keskustelupalstalta naisen kokemuksen samanlaisesta kivusta, ja hänellä oli tällöin kysta. Clomit piti lopettaa välittömästä. Nyt olen varma, että minullakin on kysta. Joudun lopettamaan clomit, munasarjani ovat yhä huonommassa kunnossa ja lapsensaantihaaveet saa haudata.

Ihana kamala clomi. Mahdollistaa ovulaation ja raskaaksi tulemisen mutta tuo samalla riskejä juuri esimerkiksi kystan kasvuun ja täten voivat pilata munasarjat entisestään. Olisiko näitä kannattanutkaan ruveta syömään? Mitä jos olisin ovuloinut ilmankin? Sainhan minä poikanikin ihan luonnollisin keinoin. Mitä jos kokoajan vain pienennän mahdollisuuksiani tulla raskaaksi? Mitä jos clomeista onkin minulle enemmän haittaa kuin hyötyä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti